Home 
 Aanbod 
 Buitenland 
 Huur 
 BOG 
 Inschrijven 
 Verkoop 
 Wie zijn wij 
 Links 
 Contact Wie zijn wij
 


A75 makelaardij is een jong dynamisch makelaarskantoor. Het zoeken naar de oplossing voor uw huisvestingsbehoefte staat bij ons centraal.

We hebben twee kantoren in Reuver en Sittard beiden onder leiding van Bas Versijp en Hans van Wijlick. Tevens zijn wij ook strategisch aanwezig in Venlo en Maastricht. Zo bestaat ons werkgebied uit een lange as, centraal door heel Limburg. Deze as wordt geflankeerd door de A2 en de A73 en levert voor u een nieuwe route naar huisvesting: de A75.
U kunt bij ons terecht als particulier in de koop- en huursector maar ook voor zakelijke oplossingen: bedrijfs o.g. en beleggingsobjecten. Daarnaast bieden wij u advies en bemiddeling bij koop- en verkoop, taxaties en een breed pakket aan financiële diensten: hypotheken, pensioenen, bedrijfsspaarregelingen en assurantiën.
Maar bovenal staat uw behoefte bij ons centraal. De weg die wij daarbij kiezen, kenmerkt zich door een onorthodoxe werkwijze waardoor we nieuwe deuren kunnen openen. Zo leidt deze weg naar de optimale oplossing voor u.

Ook dát is de A75: uw route naar huisvesting!

           


A75 Makelaardij Reuver Sittard Home Privacy Contact Sitemap