Home 
 Aanbod 
 Buitenland 
 Huur 
 BOG 
 Inschrijven 
 Verkoop 
 Wie zijn wij 
 Links 
 Contact 


Verkoop


Verkoop uw woning met A75 Makelaardij!

U wilt uw woning succesvol en snel verkopen? Wat komt bij de verkoop van uw woning kijken en hoe pakt u dat nu aan?
Er zijn vast allerlei vragen bij u opgekomen, zoals: Hoeveel is uw huis waard? Hoe brengt u uw huis onder de aandacht? Wat moet u doen als iemand daadwerkelijk belangstelling toont? Hoe zit het met de administratieve en juridische zaken zoals een taxatierapport, de koopakte, etc.? Wat zijn de makelaarskosten?
Een antwoord op deze en al uw andere vragen krijgt u bij A75 Makelaardij.

Wat doet A75 Makelaardij om uw woning te verkopen?
Tijdens het gehele verkooptraject wordt u begeleid en geassisteerd bij het nemen van de juiste beslissingen door een van onze ervaren en betrokken makelaars. 
Allereerst komt de makelaar bij u langs om persoonlijk met u kennis te maken en de woning op waarde te bepalen. Samen met u wordt dan een verkoopplan en verkoopstrategie uiteengezet dat erop gericht is om de gestelde doelen te bereiken.

Een greep uit onze aanpak:
Aangezien ± 76% van de potentiële koper(s) uw woning vindt door middel van gebruikmaking van het internet is het belangrijk dat uw woning op de juiste websites aangeboden wordt. De eerste bezichtiging vindt plaats op het internet dus de woning moet goed en uitgebreid gepresenteerd worden.
Niet alleen wordt uw woning op onze eigen goed bekeken website (www.a75.nl) geplaatst, maar tevens ook op de meest bekende websites van Nederland en Limburg, te weten: Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl, Woonpleinlimburg.nl  etc.

Mailing: Naar alle bij ons ingeschreven woningzoekenden wordt een mailing verzonden bestaande uit een presentatie van uw woning. Op deze manier benaderen we direct een grote groep potentiëlen.

Brochures: om de potentiële koper zo goed mogelijk te informeren wordt een zorgvuldige brochure samengesteld met zeer veel foto’s en alle informatie met betrekking tot het object. Deze brochure is gratis aan te vragen op onze site!

Adverteren in geschreven media: soms is het zinvol om extra aandacht aan uw woning te schenken door het plaatsen van advertenties in weekbladen in uw regio. Ook het organiseren van een Open Dag kan verkoopbevorderend werken. 
 
Succesvolle verkoop! Een belangrijk aspect van de verkoop van uw woning is de communicatie tussen u en uw makelaar. Om het contact buiten het normale telefoonverkeer te optimaliseren stelt A75 Makelaardij een online logboek ter beschikking. U krijgt van A75 Makelaardij een unieke code waarmee u online alle activiteiten rond uw woning kunt volgen. Van het opvragen van een brochure, het plannen van een bezichtiging, adverteren met het pand tot het uitbrengen van een bod.


Bij ons bent u óók op het juiste adres voor een woning in Duitsland en Belgie.

A75 Makelaardij als uw eerste aanspreekpunt voor de ideale woning in Duitsland en Belgie. Betrouwbaar kopen met begeleiding door Nederlands sprekende adviseurs die verstand van zaken hebben.
Bent u serieus op zoek? Dan bestaat de mogelijkheid om begeleid door een van onze adviseurs een bezoek te brengen aan de objecten in Duitsland en Belgie.
Bij aankoop van een huis in Duitsland is de koper courtage verschuldigd aan A75 Makelaardij van 3,57% inclusief B.T.W. over de uiteindelijke koopprijs. (tenzij anders vermeld bij de woning / object)  

Bij ons bent u tevens op het juiste adres voor huur en verhuur.

A75 Makelaardij is ook het juiste aanspreekpunt bij huur of verhuur van woningen en bedrijfsonroerend goed.
Reguliere huur/ verhuur alsook verhuur conform leegstandwet zijn disciplines waar A75 Makelaardij veel ervaring en deskundigheid in heeft. Tevens kan A75 Makelaardij het verhuurde voor u beheren.
Bij verhuur is de huurder een bemiddelingsfee verschuldigd (tenzij anders vermeld bij de woning / object)

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u te allen tijde contact op nemen met A75 Makelaardij

A75 Makelaardij Reuver Sittard Home Privacy Contact Sitemap